Anlık Bildirim

WhatsApp'ın yeni gizlilik politikası, App Store'dan kaldırılmasına neden olabilir

Uzmanlara göre WhatsApp, yeni gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen kullanıcılar için işlevselliği sınırlandırarak App Store yönergelerini ihlal ediyor.

WhatsApp AppStore'dan kaldırılabilir Tam Boyutta Gör

WhatsApp'ın 15 Mayıs 2021'de yürürlüğe giren tartışmalı yeni gizlilik politikası, kullanıcıların gizlilik politikasını kabul etmemesi durumunda kişi/sohbet listesine ve uygulamanın birincil ekranına erişim gibi uygulamadaki işlevleri sınırlayacak.

Apple henüz konuyla ilgili harekete geçmedi

Kullanıcı kabul etmeyi reddetmeye devam ederse, sonunda aramalara erişimini kaybedecek ve artık bildirim almayacak, bu da uygulamayı pratik olarak kullanışsız hale getirecektir. Bu nedenle, App Store yönergeleri kapsamında (App Store kılavuzu madde: 3.2.2 vi) WhatsApp'ın bu eylemlerine izin verilmiyor. Bu durum da Apple'ın politikalarına göre uygulamanın App Store'dan kaldırılmasına veya geliştirici hesaplarının feshedilmesine neden olabilir.

WhatsApp AppStore'dan kaldırılabilir Tam Boyutta Gör

WhatsApp'ın yeni gizlilik politikası, şirketin telefon numaranız ve işlem hareketleriniz gibi verileri WhatsApp'ın ana şirketi Facebook ile paylaşmasına olanak tanır. Ancak bu, WhatsApp veya Facebook'un mesajlarınızı uygulamada görüntüleyebileceği veya düzenleyebileceği anlamına gelmez, çünkü tüm konuşmalar uçtan uca şifreleme ile korunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10236 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, app store ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim