Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A53 5G 15W şarj cihazıyla sertifika aldı

Samsung'un yeni 5G destekli modeli Samsung Galaxy A53 5G, 15W şarj cihazıyla sertifika aldı. İşte 15W hızlı şarjlı Samsung Galaxy A53 5G'nin s ortaya çıkan bazı özellikleri.

Samsung Galaxy A53 5G 15W şarj cihazıyla sertifika aldı Tam Boyutta Gör

Samsung'un en çok satan modellerinden olan Galaxy A serisi, yeni bir modeli daha bünyesine katmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl A52 ile büyük bir başarı yakalayan Samsung, bu yıl yeni Galaxy A53 5G modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Henüz lansmanı yapılmadan sertifika alırken görüntülenen Samsung, Galaxy A53 modelinin 15W hızlı şarj desteği sunacağını da ortaya çıkarmış oldu. Gelin haberin detaylarına bakalım.

Galaxy A53 5G 15W hızlı şarj destekleyecek

Geçtiğimiz yıl Galaxy A52'yi tanıtan Samsung cihazının 25W hızlı şarj desteklediğini dile getirmişti. Ancak kutuya 15W'lık şarj aletlerini yerleştiren Samsung, 25W hızlı şarj kullanmak isteyenleri adaptör satın almaya zorladı. Şimdi A serisinin yeni modeli olan Galaxy A53 beklenirken, sertifikalar Galaxy A53'ün 15W hızlı şarj desteği ile geleceğini söylüyor.

Samsung Galaxy A53 5G 15W şarj cihazıyla sertifika aldı Tam Boyutta Gör

Baktığımız zaman piyasada 60W, 80W hatta 120W hızlı şarj desteğine sahip cihazlar bulunurken, Samsung'un büyük bataryalara sahip en çok ilgi gören modellerine 15W-25W gibi değerler yakışmıyor. En azından yeni modelin bir önceki modeli özelliklerinin altında kalmaması gerekiyor. Ancak 3C tarafından onaylanan sertifika Galaxy A53 5G'nin 15W hızlı şarj desteği ile geleceğini ortaya koyuyor.

Galaxy A53 5G'nin muhtemel diğer özellikleri

Samsung Galaxy A53 5G'nin diğer özelliklerine göz atarsak, önceki sızıntılara göre cihaz Exynos 1200 yonga seti ile birlikte gelecek. 6 GB RAM bellek ile bu işlemciyi destekleyecek olan cihaz, ön tarafında 120Hz yenileme hızına sahip AMOLED bir ekran taşıyacak. Dörtlü arka kamera kurulumuna sahip olması bkelenilen Galaxy A53 işletim sistemi olarak Android 12'yi kullanırken, ekrana gömülü bir parmak izi sensörüne de sahip  olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim