Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A82 5G, iki yıllık işlemciyle geliyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yakında Galaxy A82 5G akıllı telefonunu piyasaya sürecek. Geekbench veritabanında ortaya çıkan cihazın iki yıl eski işlemciyle donatılması dikkat çekti.

Samsung Galaxy A82 5G, iki yıllık işlemciyle geliyor Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon üreticileri kıtlık sorunuyla boğuşuyor. Yaşanan sıkıntı fiyatların yükselmesine neden olurken şirketleri ürünlerinde eski yongaları kullanmaya zorluyor. İşlemci sıkıntısı zaten Xiaomi ve Realme'yi etkilemişti. Kendi donanım platformlarını üretebilen Samsung'u da yaralamış gibi görünüyor.

Çin ve ABD pazarı Exynos'lu akıllı telefonlara sıcak bakmadığı için Güney Koreli şirket cihazlarında Qualcomm işlemcilere yer vermek zorunda. Geekbench veritabanında SM-A826S model numaralı Galaxy A82 5G ile ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı. Akıllı telefonda dönen kamera sistemi yer alacak.

Samsung Galaxy A82 5G, iki yıllık işlemciyle geliyor Tam Boyutta Gör

Snapdragon 855'e dönüş

Galaxy A80'in halefi olarak piyasada boy gösterecek cihazın Snapdragon 855 işlemci, 6 GB RAM ve Android 11 işletim sistemine sahip olduğu görülüyor. Yeni modelin iki yıl önce piyasaya sürülen ve şimdilerde amiral gemisi statüsünü kaybetmiş bir işlemci ile donatılması yonga kıtlığının bir sonucu olabilir. Bununla birlikte performansının bugün için fazlasıyla yeterli olduğunu da ekleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16114 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Galaxy A82 5G ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim