Anlık Bildirim

Dimensity 700 işlemcili Samsung Galaxy F42 5G, Eylül sonunda tanıtılacak

Teknoloji devi Samsung, Eylül sonunda Dimensity 700 yonga seti tabanlı yeni akıllı telefon modeli Galaxy F42 5G'yi piyasaya sürecek.

Samsung Galaxy F42 5G, Eylül sonunda tanıtılacak Tam Boyutta Gör

Gelen bilgilere göre Güney Koreli dev Samsung bu ayın son günlerinde, beşinci nesil hücresel ağlarda çalışabilen orta sınıf bir akıllı telefon modeli olan Galaxy F42 5G'nin tanıtımını yapacak.

Cihazın  MediaTek tarafından geliştirilen Dimensity 700 işlemcisini temel alacağı biliniyor. Çip, 2.2 GHz'e kadar frekansa sahip sekiz bilgi işlem çekirdeğini, Arm Mali-G57 MC2 grafik hızlandırıcısını ve bir 5G modemi birleştiriyor. RAM miktarı ise 6 GB olarak listelenmiş.

Tasarım açısından Galaxy F42 5G modelinin görsellerdeki Galaxy Wide5 ile benzer olabileceğine dikkat çekiliyor. Akıllı telefonda 6.6 inç FHD+ Infinity-V ekran kullanılacak ve ekranın üst kısmındaki küçük çentik, 8 MP'lik bir selfie kamerasına ev sahipliği yapacak.

Samsung Galaxy F42 5G, Eylül sonunda tanıtılacak Tam Boyutta Gör

Galaxy F42 5G ne zaman tanıtılacak?

Arka kamera ise üç bileşen içerecek: 64 megapiksel ana sensör, ultra geniş açılı optikli 5 megapiksel birim ve sahne derinliği hakkında bilgi almak için 2 megapiksel modül.

Bu özelliklerin yanı sıra 128 GB kapasiteli flash bellek, microSD kart yuvası, yan parmak izi tarayıcı ve 5000 mAh kapasiteli şarj edilebilir bir pilden bahsediliyor.

Galaxy F42 5G'nin 29 Eylül'de duyurulması bekleniyor. Akıllı telefon, One UI arayüzü ile tamamlanan Android 11 işletim sistemi ile birlikte gönderilecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim