Anlık Bildirim

Samsung Galaxy M44 5G'den yeni bilgiler var: Yakında geliyor

Samsung'un M serisi kapsamında yeni bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlandığı biliniyor. Şirketin piyasaya sürmeyi planladığı Galaxy M44 5G isimli model Bluetooth SIG kayıtlarında ortaya çıktı

Samsung Galaxy M44 5G'den yeni bilgiler var: Yakında geliyor

Samsung Galaxy M44 5G için artık geri sayım başlamış durumda. Akıllı telefon her an piyasaya sürülebilir. Zira birçok sertifika aldı ve hatta gerçek görüntüsü bile sızdırıldı. Son olarak Bluetooth SIG kurumunu ziyaret eden model hakkında yeni detaylar öğrenmiş bulunmaktayız.

Yayınlanan bilgilere göre cihaz SM-M446K model numarasına sahip. Bluetooth 5.2 bağlantısının yanı sıra çift bant Wi-Fi (2.4 ve 5 GHz) desteği sunuyor. Diğer netleşen özelliklerini 5G bağlantısı ve Android 13 işletim sistemi olarak sıralayabiliriz.

Samsung Galaxy M44 5G'den yeni bilgiler var: Yakında geliyor Tam Boyutta Gör

Galaxy M44 5G neler sunacak?

Bluetooth SIG, onayladığı akıllı telefonların detaylı verilerini paylaşmasa da bu kurum cihazların piyasaya sürülmeye çok yakın olduğuna işaret eder. Galaxy M44 5G'nin teknik özellikleri hakkıdan daha önce bir takım bilgiler ortaya çıkmıştı.

Akıllı telefon için FHD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunan 6.5 inç Super AMOLED ekran konuşuluyor. Ayrıca Exynos 1280 veya Snapdragon 888 yonga setinden güç alacağına yönelik bilgiler de var. Cihaz 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile donatılmış şekilde gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim