Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra'nın fiyatı ortaya çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung yeni nesil Note serisini tanıtmak için gün sayıyor. Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra modellerinin fiyat etiketleri internete sızdırıldı.

Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra'nın fiyatı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Samsung şu anda Galaxy Note 20 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Akıllı telefonlarla ilgili tüm detayları bir ay içinde öğreneceğiz. Bu arada internete yeni bilgiler düşmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra'nın tahmini fiyatları ortaya çıkmıştı. Rakamların son derece abartılı ve yüksek olması dikkat çekti. Standat modelin 1.249 euro, Ultra versiyonun ise 1.499 euro fiyatla piyasaya sürüleceği bildirildi.

Kıyaslama açısından geçen yılki Galaxy Note 10 ve Note 10+ modellerinin sırasıyla 999 euro ve 1.149 euro fiyatla çıkış yaptıklarını belirtelim.

Yeni fiyatlar çok daha gerçekçi

Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olarak kabul gören Ice Universe, daha gerçekçi fiyatlarla karşımıza çıktı. Kendisine göre Note 20 999 dolar, Note 20 Ultra ise 1.299 dolar başlangıç fiyatına sahip olacak.

Samsung Galaxy Note 20 serisinin 5 Ağustos'ta düzenlenmesi planlanan Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Gelen son bilgilere göre akıllı telefonlar 27 Ağustos itibarıyla satışa çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26153 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galaxy Note 20, galaxy note 20 ultra ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim