Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S21 FE'de ekran sorunu ortaya çıktı

Samsung Galaxy S21 FE kullanıcıları akıllı telefonlarında ekran sorunu yaşamaya başladı. Yenileme hızı ile alakalı olduğu belirtilen problem arayüzün yavaşlamasına neden oluyor.

Samsung Galaxy S21 FE'de ekran sorunu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy S21 FE piyasaya gecikmeli olarak girse de büyük beğeni toplamıştı. Ancak görünüşe bakılırsa akıllı telefonla ilgili bir takım şikayetler var. Kullanıcılardan gelen bildirimler cihazda ekran yenileme hızıyla alakalı bir sorun olduğunu ortaya koyuyor.

Galaxy S21 FE, maksimum 120 Hz yenileme hızı sunan 6.4 inç ekranla donatıldı. Akıllı telefondaki panel uyarlanabilir tazeleme oranını desteklemiyor. Yani sadece 60 Hz ve 120 Hz frekansları mevcut. Ancak ekran yenileme hızı bazen 60 Hz'in altına düşüyor gibi görünüyor.

Samsung Galaxy S21 FE'de ekran sorunu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Yazılımsal sorundan şüpheleniliyor

Akıllı telefon sahipleri arayüzde gözle görülür bir yavaşlama ve gecikme meydana geldiğini söylüyorlar. Dolayısı ile ortada güncelleme ile çözülebilecek yazılımsal bir sorun var gibi gözüküyor. Şimdilik uygulanabilecek geçici çözüm ekranı kapatıp tekrar açmak.

Güney Koreli şirket henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Şu an için sorunun ne zaman düzeltileceği belli değil. Samsung, Galaxy S20 FE'de de ekran sorunu yaşamıştı ancak o zaman sorun sensördeydi. Bu kez donanımsal bir sıkıntı olmadığı düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim