Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S21 FE'yi dört renkte gösteren basın görseli yayınlandı

Üretim sorunları nedeniyle çıkış tarihi Ekim ayına ertelenen Galaxy S21 FE'nin basın görseli yayınlandı. Akıllı telefon geçen yıl piyasaya sürülen Galaxy S20 FE gibi oldukça renkli olacak.

Samsung Galaxy S21 FE ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Android Headlines internet sitesi kısa süre önce Samsung'un yeni akıllı saati Galaxy Watch 4 Classic'in görüntülerini paylaşmıştı. Şimdi ise merakla beklenen Galaxy S21 FE'nin resmi basın görselini yayınladı.

Sızıntı akıllı telefonın mor, beyaz, yeşil ve siyah olmak üzere dört renk seçeneği ile geleceğini doğruluyor. Galaxy S21 FE beklendiği gibi normal Galaxy S21'e benzeyecek. Düz ekran, plastik gövde ve arka panelin sol üst köşesine yerleştirilmiş üçlü arka kamera sistemine sahip olacak.

Fiyatı ve çıkış tarihi

Akıllı telefonun 120 Hz tazeleme oranı sunan 6.5 inç AMOLED ekran, 25 watt hızlı şarj özellikli 4.500 mAh pil, 32 megapiksel ön kamera, 12 MP sensörlü ana kamera içermesi bekleniyor. Ayrıca piyasaya sürüldüğü pazara bağlı olarak Snapdragon 888 veya Exynos 2100 işlemciyle karşımıza çıkacak.

Galaxy S21 FE'nin 630 ila 720 dolar arasında bir fiyatla satışa sunulacağı söyleniyor. Akıllı telefonun katlanabilir Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 ile birlikte Ağustos ayında tanıtılması planlanıyordu. Ancak üretim sorunları nedeniyle cihazın çıkışı Ekim ayına ertelendi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim