Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S21 serisi ile yeni nesil çerçeve modeline geçebilir: Blade Bezel

Teknoloji devlerinden Samsung'un Ocak ayında tanıtması beklenen Galaxy S21 serisi, şirketin Blade olarak adlandırdığı yeni nesil çerçeve modeli ile piyasaya sürülebileceği belirtiliyor.

Samsung, Galaxy S21 serisi ile yeni nesil çerçeve modeline geçebilir: Blade Bezel Tam Boyutta Gör

Güvenilir haber kaynaklarından LetsGoDigital'in yeni raporuna göre Samsung, amiral gemisi akıllı telefonlarında Blade Bezel adı verilen yeni çerçeveyi kullanmayı planlıyor. Bu çerçeve ilk olarak yaklaşan Galaxy S21 cihazlarda görülebilir.

Serinin iki modeli Blade çerçeveli olabilir

Güney Koreli dev 26 Ekim Pazartesi günü, Blade ticari markası için Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'ne (EUIPO) başvuruda bulundu. Belgede, bu markanın düz ekranlar, akıllı telefon ekranları, dokunmatik ekranlar ve organik ışık yayan diyot (OLED) paneller için kullanılabileceği belirtiliyor. Sızan ilk bilgilere göre Blade Bezel'in minimum çerçeveye ve düz bir tasarıma sahip olması bekleniyor.

Samsung, Galaxy S21 serisi ile yeni nesil çerçeve modeline geçebilir: Blade Bezel Tam Boyutta Gör

Yaklaşan Samsung amiral gemisi akıllı telefon ailesinin üç temsilcisinden ikisinin Blade çerçeve ile donatılacağı beliriliyor. Bunlar Galaxy S21 ve Galaxy S21+ modelleri. Öte yandan en pahalı modifikasyon olan Galaxy S21 Ultra'nın ise kasanın yan taraflarına doğru eğimi olan bir ekranla gelmesi kuvvetle muhtemel. Dolayısı ile bu modelde Blade çerçeve görmeyebiliriz. Galaxy S21 serisi cihazların resmi tanıtımının önümüzdeki Ocak ayında yapılmasının beklendiğini de belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8807 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, blade bezel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim