Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S23 kamerası, 8K 30fps ile sınırlı olacak

Samsung Galaxy S23 serisi kamera özellikleri sızdırılmaya devam ediyor. Güvenilir kaynaklardan Ice universe, Galaxy S23 kamerasının 8K 30fps ile sınırlı olacağını söylüyor.
samsung galaxy s23 8k 30fps video kaydı Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy S23 serisinin Şubat 2023 ilk haftasında tanıtılması bekleniyor. Galaxy S23 Unpacked etkinliği yaklaştıkça söylentiler de artmaya başladı. En yenisi Samsung ile ilgili konularda dedikleri çıkan, güvenilir bir kaynaktan geliyor.

Tüm modeller 8K video çekebilecek

Ice Universe, Samsung S23 serisinin 8K 30fps video kaydını destekleyeceğini söylüyor. S23, Samsung’un 8K çözünürlükte 30 fps video kaydeden ilk akıllı telefon modeli olacak. Tipster, özel olarak Ultra modelini işaret etmiyor. Bu, düz Galaxy S23’ün kamerasının da 8K 30fps video çekebileceği anlamına geliyor.

8K videolar çok yer kapladığından, Samsung’un başlangıç depolama alanını artırması bekleniyor. Hatırlatma açısından, Galaxy S22 serisi, maksimum 8K 24fps kalitede video kaydedebiliyor. S23 ile çok daha az takılmayla birlikte daha doğal görünen 8K videolar çekilebilecek.

Samsung’un gelecek  telefonun kamerası şimdiden eleştiri yağmuruna tutuldu. Sosyal medyadaki kullanıcılar, şirketi sert bir şekilde eleştirmeye devam ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2355 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy s23, Teknoloji Haberleri ve
2 etiket daha Mobil Teknolojiler Telefon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim