Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S23 sahipleri kamera çökmesinden şikayetçi

Samsung Galaxy S23 kullanıcıları kamerayla ilgili yeni bir sorun bildirmeye başladı. Kamera uygulamasının çökmesine neden olan hata 30x yakınlaştırma yapmaya çalışınca ortaya çıkıyor.
Samsung Galaxy S23 sahipleri kamera çökmesinden şikayetçi Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy S23'te kamerayla ilgili yeni bir sorun ortaya çıktı. Akıllı telefon sahipleri yakınlaştırmayı kullanırken kamera uygulamasının çökmesinden şikayet ediyor. Görünüşe bakılırsa söz konusu soru 30x yakınlaştırma yapınca meydana geliyor.

Amiral gemisi telefonda 30x yakınlaştırma yapmaya çalışıldığında kamera uygulaması çalışmayı durduruyor ve kullanıcıyı masaüstüne atıyor. Güney Koreli şirketin durumdan haberdar olduğunu ve şu anda bir düzeltme üzerinde çalıştığını belirtelim.

Samsung Galaxy S23 sahipleri kamera çökmesinden şikayetçi Tam Boyutta Gör

Yama yolda

Samsung'un yazılım departmanına göre hata kameralar arasında hızlı geçiş yaparken oluşan senkronizasyon bozulmasıyla alakalı. Sorunu ortadan kaldıracak yama test aşamasında. Aktarılan bilgilere göre en erken Nisan ayının ortalarında kullanıma sunulabilecek.

Yama gelene kadar Samsung Galaxy S23 sahiplerinin kamera çökmesi yaşamamak için geçici olarak 30x yakınlaştırmayı kullanmamaları öneriliyor. Daha önce de kullanıcılar Galaxy S23 kamerasında bulanık çekme sorunu yaşadıklarını bildirmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5294 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, kamera ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim