Anlık Bildirim

Katlanabilir Oppo Find N3 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Find N serisi ile katlanabilir pazarda kendini kabul ettiren Oppo yeni bir model çıkarmaya hazırlanıyor. Şirketin bu yıl piyasaya süreceği Find N3'ün kamera özellikleri ortaya çıktı.
Katlanabilir Oppo Find N3 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Oppo markası yeni bir katlanabilir telefon üzerinde çalışıyor. Çinli şirket Find N3 isimli modeli bu yıl içerisinde piyasaya sürecek. Güvenilir sızıntı kaynağı Digital Chat Station cihazın kamera özellikleri ile ilgili bazı önemli detaylar paylaştı.

Kaynağa göre Oppo Find N3'ün kamera sisteminde üç adet 50 megapiksel Sony IMX890 sensör yer alacak. Ayrıca katlanabilir telefonun MariSilicon X nöral işlem birimi (NPU) ile donatılacağı söyleniyor. Cihazdaki kamera sistemi Hasselblad imzalı olacak. Ön kamera, Find N2 modelinde de bulunan 32 megapiksel Omnivision OV32C sensör içerecek.

Katlanabilir Oppo Find N3 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Pil kapasitesi artıyor

Oppo Find N3'ün 4.800 mAh pille geleceğine yönelik bilgiler var. Kıyaslama açısından Find N2'de 4.520 mAh'lik bir bataryaya yer verildiğini hatırlatalım. Yani pil kapasitesinde bir iyileştirme söz konusu olacak. Find N3'ün ayrıca amiral gemisi Snapdragon 8 Plus Gen 2 işlemciye sahip olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim