Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S23 serisi için yeni ''Over The Horizon'' zil sesini duyurdu

Merakla beklenen Galaxy S23 serisi hakkında yeni bir detay daha belli oldu. Tanıtıma saatler kala Samsung, amiral gemileri için yeniden tasarlanan ''Over The Horizon'' zil sesini duyurdu. 
Samsung, Galaxy S23 serisi için yeni zil sesini duyurdu Tam Boyutta Gör
Uzun zamandır söylentiler ile gündemde olan Samsung Galaxy S23 serisinin duyurulmasına saatler kaldı. Her sene olduğu gibi Samsung, yeni akıllı telefon ailesine eşlik edecek ikonik "Over The Horizon" zil sesinin yeni bir versiyonunu tanıttı. Şimdi de yeni tema, Kore asıllı Amerikalı müzik sanatçısı Yaeji'nin imzasını taşıyor.

Galaxy S23 serisinin zil sesi belli oldu

Bilindiği üzere "Over The Horizon" teması, her yeni Galaxy S serisiyle yeniden tasarlanıyor ve her yılın trendlerine uyarlanarak ana temasını koruyor. Stop motion bir videoyla tanıtılan yeni zil sesi, Samsung'a göre ''gelişmekte olan bir dünyada pozitifliği ve iyimserliği'' simgeliyor ve pandemiden kurtulan bir dünyada evrensel umut ve neşe duygularını uyandırmayı amaçlıyor.

Over the Horizon'un yeni versiyonu Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra'dan oluşan Galaxy S23 serisine eşlik edecek. Merakla beklenen üç amiral gemisi telefon, bugün (1 Şubat 2023) Galaxy Unpacked 2023 etkinliğinde duyurulacak. Lansman etkinliği ve duyurular için bizimle kalmayı unutmayın. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim