Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S24 Ultra, düşme ve çizilme testine tabi tutuldu: İşte sonuçlar

Samsung'un en yeni amiral gemisi Galaxy S24 Ultra, YouTube'da PBKreviews tarafından gerçekleştirilen kapsamlı bir dayanıklılık testine tabi tutuldu. Telefon nasıl performans gösterdi?
Samsung Galaxy S24 Ultra, düşme ve çizilme testine tabi tutuldu Tam Boyutta Gör
Samsung'un en yeni amiral gemisi Galaxy S24 Ultra, YouTube'da PBKreviews tarafından gerçekleştirilen kapsamlı bir dayanıklılık testine tabi tutuldu. Testlerden başarıyla geçen telefon sağlamlığını ortaya koydu.

Galaxy S24 Ultra, Corning'in dayanıklılığıyla bilinen Gorilla Glass Armor cam ile geliyor. Corning, Gorilla Armor'un benzer alüminosilikat kaplama camlardan 4 kat daha fazla çizilmeye dayanıklı olduğunu iddia ediyor.

Teste baktığımızda titanyum çerçevenin etkileyici bir çizilme direnci sergilediğini görüyoruz. Telefonun ekranı ise düşme testlerinde bazı zorluklarla karşılaştı. Bel hizasında gerçekleştirilen testlerde ekranın kenarında küçük çatlaklar oluşsa da ciddi bir hasar oluşmadı. Ekranın kavisli olmamasının sağlamlığa etkisinin olduğu görülüyor. Telefonun arka kapağında ise bir zarar oluşmadığı görülüyor.

Daha sonra telefonun üzerinde kum dökülerek çizilme performansı ölçüldü. Ekranında herhangi bir çizik oluşmayan telefon bu testten de başarıyla geçmeyi başardı. Tabiki bu sonuçlar gerçek hayatta telefonun ekranının hiç kırılmayacağı veya çizilmeyeceği anlamına gelmiyor. Ancak telefonun dayanıklılık potansiyelini göstermesi açısından önemli.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim