Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S9 fiyatı belli oldu! İşte Türkiye satış fiyatı:

Samsung Galaxy S9 fiyatı belli oldu. Samsung'un yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S9 ve Galaxy S9+ ön siparişi açıldı. Samsung Galaxy S9 fiyatı ve Galaxy S9+ fiyatı:
Samsung'un yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın Türkiye satış fiyatı açıklandı. Tanıtımın hemen ardından her iki telefonun ön satışa sunuldu. Ön sipariş veren kullanıcılar Gear Sport akıllı saat veya 400 TL değerinde hediye çeki kazanacak. Gear Sport akıllı saat, yaklaşık olarak 1100 TL'ye satılıyor.
Samsung Galaxy S9, diyafram açıklığı f/1.5 ile f/2.4 arsında değişebilen kamerası, AR emoji özelliği, Exynos 9810 işlemcisi ve ultra yavaş çekim özelliği ile öne çıkıyor. Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın tüm detaylarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Samsung, artan telefon fiyatlarına çözüm olarak Fibabank ortaklığında faizsiz kredili satış seçeneği de sunuyor. Müşteriler sıfır faizle 12 aya kadar taksit yapabiliyor. Ayrıca akıllı cihaz değişim kampanyası da bulunuyor. Samsung marka akıllı telefon sahibi kullanıcılar eski telefonunu vererek Galaxy S9 serisi telefonu indirimle satın alabilir. Fakat fiyat tablosuna baktığımızda Samsung'un cimri davrandığını söyleyebiliriz. Galaxy S9 serisi telefonu kredisiz ve değişim kampanyasız şekilde doğrudan satın alacak kullanıcılara Gear Sport, diğer ödeme yöntemleri ile alanlara 400 TL değerinde hediye çeki verilecek.

Galaxy S9 fiyatı

İlk etapta sadece 64 GB modeli satılacak olan Samsung Galaxy S9, ülkemizde 4599 TL fiyat etiketi ile satılacak. Siyah, gri ve mor renk seçenekleri bulunacak. İlerleyen günlerde 128 GB ve 256 GB depolama alanına sahip versiyonları da satışa çıkacak.

Galaxy S9+ fiyatı

Galaxy S9+ 64 GB modelinin satış fiyatı 5199 TL olacak. İlerleyen günlerde 128 GB ve 256 GB depolama alanına sahip versiyonları da kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Galaxy S9 çıkış tarihi

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinin 16 Mart tarihinde çıkışını gerçekleştirmesi planlanıyor. Ön satış kampanyası ise 22 Mart'a kadar devam edecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23690 kez okundu.
90 kişi, toplam 98 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, türkiye fiyatı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim