Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Tab S9 bu yıl çıkmayacak

Samsung Galaxy Tab S9 amiral gemisi tablet serisi Dünya ekonomisinin tüketici elektroniği sektörlerine yaptığı olumsuz etkiler nedeniyle önümüzdeki yıla ertelendi.
Samsung  Galaxy Tab S9 Tam Boyutta Gör
Samsung’un yılın başlarında piyasaya sürdüğü Galaxy Tab S8 amiral gemisi serisinin ardından yılın sonlarında da yeni neslin tanıtımını yapmayı planladığı iddiaları gündeme gelmişti. Şimdi ise tam aksine iptal iddiaları geliyor.

Samsung  Galaxy Tab S9 ne zaman çıkacak?

Samsung  Galaxy Tab S9 için kaynaklar Aralık 2022 tarihinde bir lansman bekliyordu ancak global ekonomik gidişatın endişe verici olması planları alt üst etti. Samsung biraz daha beklemeyi tercih edecek.

Kaynaklara göre tablet pazarında yaşanan düşüşün devam edeceği beklentisi, tüketici harcamalarının gözle görülür biçimde azalıyor olması gibi sebepler nedeniyle Galaxy Tab S9 serisi gelecek yıla kaldı.

Henüz net tarih yok ancak yine Şubat dönemleri akla en yakın ihtimal. Samsung’un Snapdragon 8 Gen 2 ile güçlendireceği Samsung  Galaxy Tab S9 serisinin yine üç farklı model ile geleceği tahmin ediliyor. Bu esnada ise Galaxy Tab S8 FE hamlesi da şaşırtıcı olmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim