Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic görüntüleri sızdırıldı

Samsung'un 27 Temmuz'da gerçekleştireceği Unpacked etkinliğinde birçok ürünü tanıtması bekleniyor. Bu ürünlerden Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic'in görüntüleri ise internete sızdı.
Samsung Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic'ın sızan görüntüleri! Tam Boyutta Gör
Samsung'un 27 Temmuz'da düzenleyeceği Unpacked etkinliği yeni cihazlarla dolu olacak. Samsung, yeni katlanabilir telefonlarını tanıtmanın yanı sıra etkinlikte Galaxy Watch 6 serisini de piyasaya sürecek. Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 6 Classic olmak üzere iki yeni model duyurulacak.

Etkinlik yaklaştıkça sızıntılar artıyor

Etkinlik yaklaştıkça sızıntılar da daha sık gelmeye başladı. Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic'in birkaç görüntüsü internete sızdırıldı, zira bunlar basın görselleri gibi görünüyor. Geçtiğimiz ay Galaxy Watch 6 Classic'in 3D CAD görselleri internete sızdırılmıştı. Bu görseller akıllı saati, metal kasası ve silikon kordonu ile gösteriyordu. Classic ayrıca birçok Samsung akıllı saat hayranının sevdiği fiziksel döner çerçeveye de sahip.

Samsung Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic'ın sızan görüntüleri! Tam Boyutta Gör
Sızdırılan bu görüntülerde görülen standart Galaxy Watch 6 modeli normal bir kayışa sahip. Önceki modele göre daha ince çerçevelere ve genel olarak daha ince bir profile sahip olduğu görülüyor. Her iki model de kalp atış hızı ve kan basıncı izleme, vücut kompozisyonu analizi, GPS, uyku takibi, otomatik egzersiz takibi ve daha fazlası dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere sağlık ve fitness ile ilgili çeşitli özelliklere sahip olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4581 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim