Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Watch'lara hayat kurtarıcı özellik geliyor

Samsung'un Galaxy Watch 6 serisi ile birlikte tanıtılacak, eski modellere de gelecek yeni sağlık özelliği ortaya çıktı. FDA onayı alan özelliğin sunulacağı ülkeler de açıklandı.
samsung galaxy watch düzensiz kalp ritmi bildirim özelliği Tam Boyutta Gör
Samsung, Mayıs ayının sonunda düzensiz kalp ritmi bildirimi özelliğinin yakında tanıtılacak Galaxy Watch 6 modellerinden başlayarak akıllı saatlere geleceğini onaylamıştı. Şirket şimdi Samsung Sağlık uygulaması aracılığıyla tanıtılacak özellik hakkında daha fazla detay paylaştı.

Düzensiz kalp ritmi bildirimi özelliği geliyor

Samsung, düzensiz kalp atış hızı takibi özelliğinin Arjantin, Azerbaycan, Kosta Rika, Dominik Cumhuriyeti, Ekvador, Gürcistan, Guatemala, Hong Kong, Endonezya, Panama, BAE, Amerika ve Güney Kore’de sunacak. Bu özellik, teşhis etmeyi amaçlamasa da atriyal fibrilasyonu (AFib) tanımlamayı amaçlıyor. Samsung, bir doktorun yerini almadığın, yalnızca soruna ışık tutmayı amaçlığını, kişinin tıp uzmanına gitmesi gerektiğine dikkat çekiyor.

Galaxy Watch 6 ile tanıtılacak

Düzensiz kalp ritmi takip özelliği One UI Watch 5 güncellemesinin bir parçası olacak ve ilk olarak Galaxy Watch 6 serisine verilecek. Sonra yazılım güncellemesiyle Galaxy Watch 4 ve daha yeni modellere gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim