Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Flip 4 ilk kez canlı olarak görüntülendi

Katlanabilir akıllı telefon pazarının lideri Samsung, yeni nesil katlanabilir telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Ağustos'ta tanıtılması beklenen Galaxy Z Flip 4 ilk kez canlı olarak görüntülendi.

Samsung Galaxy Z Flip 4 canlı olarak görüntülendi Tam Boyutta Gör

Galaxy Z Fold modeli ile katlanabilir akıllı telefon pazarına giren Samsung, kısa bir sürede bu pazarın lideri olmayı başardı. Galaxy Z Fold dışında daha standart bir telefon kullanımı için Z Flip modelini tanıtan Samsung, Z Flip 3 ile ciddi bir popülerlik kazandı. Flip 3’ün başarısını devam ettirmesi beklenen Z Flip 4, ilk kez canlı olarak görüntülendi.

Galaxy Z Flip 4, çok benzer bir tasarım ile gelecek

Samsung'un yeni nesil katlanabilir amiral gemi cihazlarından olacak Z Flip 4'ten ilk görüntüler geldi. Cihaz, Z Flip 3’e oldukça benzer bir tasarım sunuyor. Daha önce gelen raporlarda kapak ekranının daha büyük olacağı belirtilmişti, yeni gelen görüntüler de bunu doğrular nitelikte. Bunun dışında cihaz, Z Flip 3 ile neredeyse aynı tasarımı paylaşıyor.

Snapdragon 8+ Gen 1’den güç alacak olan ve ilk kez 512GB depolama seçeneği ile gelecek olan Galaxy Z Flip 4’ün, ağustos ayında Galaxy Z Fold 4 ile beraber tanıtılması bekleniyor.

Kaynakça https://www.sammobile.com/news/galaxy-z-flip-4-live-images-leak-no-major-design-changes/ https://twitter.com/Mr_TechTalkTV/status/1535657159878676480/photo/4 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim