Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 3'ün özellikleri ortaya çıktı: Ekran altı kamera ve Snapdragon 888

Çinli bir kaynak Samsung'un yeni katlanabilir telefonunun teknik özelliklerini internete sızdırdı. Galaxy Z Fold 3 olarak piyasaya giriş yapması beklenen cihaz, ekran altı kamera sistemiyle gelecek.

Samsung Galaxy Z Fold 3'ün özellikleri ortaya çıktı: Ekran altı kamera ve Snapdragon 888 Tam Boyutta Gör

Samsung'un üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi akıllı telefon hakkında bazı bilgiler sızdırıldı. Katlanabilir Galaxy Z Fold 3 modelinden bahsediyoruz. Çinli bir kaynak önümüzdeki yaz piyasaya sürülmesi planlanan cihazın teknik özelliklerini paylaştı.

ITHome internet sitesinin haberine göre Galaxy Z Fold 3 gücünü Qualcomm Snapdragon 888 yonga setinden alacak. Katlanabilir telefonun kapak ekranı 6.23 inç, ana ekranı ise 7.56 inç boyutunda olacak. Cihazdaki ana ekranın LTPO teknolojisini kullanacağı ve 120 Hz tazeleme oranını destekleyeceği bildiriliyor.

Samsung Galaxy Z Fold 3'ün özellikleri ortaya çıktı: Ekran altı kamera ve Snapdragon 888

Lansman için hedef Temmuz

Galaxy Z Fold 3'ün ekran altı kamera sistemiyle donatılacağı yönünde bilgiler var. Ön kamerada 10 megapiksellik Sony IMX374 sensör kullanılacağı söyleniyor. Arka panelde 64, 12 ve 5 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan üçlü kamera modülü görev yapacak.

Samsung'un yeni katlanabilir telefonu için 25W hızlı şarj destekli 4.275 mAh pil, suya ve toza karşı IP53 koruması gibi özellikler de konuşuyor. Cihazın fiyat etiketi konusunda ise henüz bir bilgi yok. Galaxy Z Fold 3'ün Temmuz ayında tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim