Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 5 render görüntüleri sızdı: İşte tasarımı

Kullanıcılar tarafından merakla beklenen Galaxy Z Fold 5 modelinin özellikle ve tasarımı netleşmeye başladı. Bugün yeni katlanabilir telefonun render görüntüleri gün yüzüne çıktı.
Samsung Galaxy Z Fold 5 render görüntüleri sızdı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Katlanabilir telefon pazarının önde gelen isimlerinden Samsung, Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5 modelleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Hatırlayacağınız üzere her iki telefonun önümüzdeki Temmuz ayında vitrine çıkacağından sizlere bahsetmiştik. Şimdi son olarak, Galaxy Fold 5 modelinin render görüntüleri ortaya çıktı. 

Galaxy Z Fold 5 render görüntüleri sızdı

Görüntülere baktığımızda, Samsung Galaxy Z Fold 5'in bir önceki model Z Fold 4'ün tasarım hatlarını koruduğunu görüyoruz. Ancak kaputun altında bazı değişiklikler olacağını belirtelim. Örneğin, telefonun boyutları değişti ve yeni su damlası menteşe sayesinde açıldığında 154,9 x 129,9 x 6,3 mm, kapalı halde ise 154,9 x 67,1 x 13,5 mm ölçülere sahip olacak.

Samsung Galaxy Z Fold 5 render görüntüleri sızdı: İşte tasarımı Tam Boyutta Gör
Kıyaslama için Galaxy Z Fold 4'ün 155.1 x 67.1 x 15.8 mm (kapalı), 155.1 x 130.1 x 6.3 mm (açık) boyutlara sahip olduğunu da hatırlatalım. Galaxy Z Fold 5'e dönecek olursak cihazın alt bölümünde hoparlör, mikrofon ve USB-C girişlerine yer verilmiş. Sağ bölümde ise güç ve ses açma-kısma düğmeleri bulunuyor. 

Mevcut sızıntılara göre Galaxzy Z Fold 5'in Z Fold 4 ile aynı 6,2 inç dış ekranı ve 7,6 inç iç ekranı koruyacağı söyleniyor. Ancak daha ince çerçeveler ile karşımıza çıkacak. Kaputun altında ise yeni cihazın, Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy platformundan güç alacağı belirtiliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim