Anlık Bildirim

Samsung gaza bastı: Galaxy Z Flip 5 için üretim hacmi artacak

Samsung'un merakla beklenen katlanabilir telefonları Galaxy Z Flip 5 ve Fold 5 netleşmeye başladı. Söylentilere göre Samsung, Galaxy Z Flip 5 üretimini iki kat artırmaya hazırlanıyor.
Samsung gaza bastı: Galaxy Z Flip 5 için üretim hacmi artacak Tam Boyutta Gör
Katlanabilir telefon pazarının öncü isimlerinden Samsung, Galaxy Z Flip 5 ve Fold 5 modellerini duyurmaya hazırlanıyor. Mevcut sızıntılar, her iki telefon için temmuz ayının son haftasına işaret ederken, Galaxy Z Flip 5'in üretimi hakkında bazı ilginç detaylar ortaya çıktı. 

Galaxy Z Flip 5 için üretim hacmi artacak

Bildirilenlere göre Samsung, bir önceki model Z Flip 4'e kıyasla yaklaşan Galaxy Z Flip 5'in üretimini iki kat artırmayı hedefliyor. Bilmeyenler için geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan Galaxy Z Flip 4, Flip ailesinde önemli bir başarıya imza attı. Galaxy Z Flip 5'in ise bu ivmeyi koruyup koruyamayacağını görmek için bir süre beklememiz gerekecek. Ancak görünüşe göre Samsung, şimdiden hazırlıklara başladı.

Daha önceki sızıntılara göre Galaxy Z Flip 5, 3 inç ve üzeri kapak ekranı, daha az ekran kırışıklığı, yeni menteşe mekanizması ve yeni kamera sensörlerine ek olarak Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy platformu ile karşımıza çıkacak. Nitekim kısa süre paylaşılan render görüntüleri de, kapaklı telefonun tasarımına açıklık getirdi. 

Son raporlar, Galaxy Z Fold 5/Flip 5Watch 6 ve Galaxy Tab S9 serisi için Temmuz ayının son haftasında düzenlenecek Unpacked etkinliğine işaret ediyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim