Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 6, 200MP ana kamera ile gelebilir

Samsung'un yeni katlanabilir cihazı Galaxy Z Fold 6, seleflerine kıyasla büyük bir kamera yükseltmesi ile piyasaya sürülebilir. İşte 200MP ana kameraya sahip olması beklenen cihazın detayları:
Samsung Galaxy Z Fold 6, 200MP ana kamera ile gelebilir Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Samsung, Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5'i tanıtmasının ardından yeni katlanabilir cihazları Z Flip 6 ve Z Fold 6 üzerinde çalışmaya başladı. Ortaya çıkan yeni bir rapora göreyse şirket, Galaxy Z Fold 6'ya büyük bir kamera yükseltmesi getiriyor olabilir.

İşte Samsung Galaxy Z Fold 6'nın ana kamera iddiaları:

Geçtiğimiz günlerde güvenilir ihbarcılardan Ice Universe, Twitter'da yaptığı paylaşım ile Samsung Galaxy Z Fold 6'nin selefi ile aynı yani 50MP ana kamera ile donatılacağını açıklamıştı. Ancak yakın bir zamanda Tech_Rave kullanıcı adına sahip başka bir güvenilir ihabrcı, Twitter'da yaptığı paylaşımda Galaxy Z Fold 6'nın ana kamerasının 200 MP ISOCELL HP2 sensör ile donatılacağını açıkladı.

Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan Galaxy Z Fold 6 prototipine göre cihaz, daha ince bir tasarıma ek olarak çok daha geniş bir profile sahip olacak. Bunlara ek olarak geçmiş sızıntılara göre cihazın Exynos 2400 yonga setinden güç alması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim