Anlık Bildirim

Samsung kamera yetenekleri ile öne çıkacak bir akıllı telefon serisi hazırlıyor: Galaxy F

Teknoloji devlerinden Samsung, özellikle kamera yetenekleri ile ön plana çıkacak bir akıllı telefon serisini piyasaya sürmek üzere. Gelen bilgilere göre bu cihazlar F serisi olarak adlandırılacak.

Samsung kamera yetenekleri ile öne çıkacak  bir akıllı telefon serisi hazırlıyor: Galaxy F Tam Boyutta Gör

Sızan son bilgilere göre Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, fotoğraf ve video odaklı bir akıllı telefon serisini piyasaya sürecek. Cihazların nispeten ucuz olacakları ise gelen bilgiler arasında.

Cazip fiyatla raflara çıkacak

Yaklaşan cihazlar hakkında pek bir bilgi mevcut değil. Ancak şirketin Galaxy F serisini geliştirirken fotoğraf yeteneklerine çok önem verdiği belirtiliyor. Buna paralel olarak da akıllı telefonların en az üç veya dört kamera sensörü ile gelmesi beklenebilir. Rapora göre ise Samsung, Galaxy F serisini 200 ila 275 dolar arasında fiyat etiketleriyle piyasaya sürecek.

Samsung kamera yetenekleri ile öne çıkacak  bir akıllı telefon serisi hazırlıyor: Galaxy F Tam Boyutta Gör

Başlangıçta Samsung'un Galaxy F serisini, şirketin başka modellerinde de uyguladığı gibi çevrimiçi satışa sunulacağı söyleniyor. Gelecekte ise bu serinin akıllı telefonlarının perakende mağazalarında da satışa sunulması muhtemel. Samsung'un bu stratejinin arkasında, uygun fiyatlara cazip telefonlar sunan Realme, Xiaomi ve POCO gibi rakipleriyle rekabet etmesinin de yattığı sızan bilgiler arasında. Galaxy F serisinin ilk olarak Hindistan'da satışa sunulmasının beklendiğini de belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim