Anlık Bildirim

Samsung katlanabilir telefon pazarını ele geçirdi: İşte en çok satan model

Danışmanlık şirketi DSCC'nin yayınladığı rapora göre 2021'in üçüncü çeyreğinde katlanabilir telefon satışlarında rekor artış yaşandı. Samsung pazarın neredeyse tamamını hakimiyeti altına almış durumda

Samsung katlanabilir telefon pazarını ele geçirdi Tam Boyutta Gör

Display Supply Chain Consultants (DSCC) danışmanlık şirketi, katlanabilir akıllı telefon pazarının son durumunu gözler önüne seren bir rapor yayınladı. 2021'in üçüncü çeyreğini kapsayan veriler Samsung'un bu alanda tartışmasız şekilde lider olduğunu gösteriyor.

Bu yılın üçüncü çeyreğinde katlanabilir akıllı telefon pazarı geçen yılın aynı dönemine kıyasla %480 oranında büyüme gösterdi. Rekor artış kaydedilen çeyrekte tüm üreticiler toplam 2.6 milyon adet katlanabilir ekranlı telefon sevkiyatı yaptı.

Samsung katlanabilir telefon pazarını ele geçirdi Tam Boyutta Gör

En popüler model Galaxy Z Flip 3

Pazar lideri Samsung tüm sevkiyatların %93'ünü gerçekleştirdi. Huawei'nin payı ise %6 olarak kayıtlara geçti. Geri kalan diğer şirketlerin payı ise %1'e karşılık geliyor. Tahminlere göre bu yılın dördüncü çeyreğinde Samsung'un payı %95'e yükselecek.

Samsung katlanabilir telefon pazarını ele geçirdi Tam Boyutta Gör

Cihaz bazında ise Temmuz-Eylül döneminin lideri Samsung Galaxy Z Flip 3 oldu. Katlanabilir telefon %60'lık popülaritesi ile Galaxy Z Fold 3'ü (%23) neredeyse üçe katladı. Ancak DSCC'nin tahminine göre aradaki fark dördüncü çeyrekte %20'ye düşecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim