Anlık Bildirim

Samsung, katlanan telefon satışlarını artırmayı hedefliyor

Katlanan akıllı telefon pazarında lider konumunda olan Samsung, yeni hedeflerini açıkladı. Şirket, her beş kişiden birinin katlanır ekranlı telefon kullanacağını tahmin ediyor.
Samsung katlanan telefon satışlarını %50 artırmayı planlıyor Tam Boyutta Gör
Samsung, 26 Temmuz Unpacked etkinliğinde yeni katlanan telefon modelleri Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’i tanıttı. Şirket, tanıtımdan sonra katlanan telefon satışlarının geçen yıla göre %50 artacağını söyledi.

Samsung, Galaxy Z Flip 5 modeline güveniyor

Samsung’a göre katlanır ekranlı telefonların popülaritesi artıyor. Şirket, kullanıcıların Galaxy Z Flip 5 modeline daha fazla ilgi göstereceğini düşünüyor.  Samsung’un mobil bölümünün başında olan isim, şirketin geçtiğimiz yıl yaklaşık 10 milyon adet katlanan telefon sattığını açıkladı. Bu satışların %60’ını Galaxy Z Flip 4, geri kalanını Galaxy Z Fold 4 oluşturmuş. Yeni tanıtılan ve ön siparişle satışa sunulan Z Fold 5 ve Z Flip 5'in 15 milyon adet satması bekleniyor.

Katlanan telefon pazarının lideri

Samsung, hedefine ulaşırsa katlanan akıllı telefon pazarında %75’lik pazar payına sahip olmuş olacak. Şirket, birincil odak noktalarının katlanan cihazları yaygınlaştırmak olduğuna dikkat çekti. Şirket, en büyük payı anavatanı olan Güney Kore’deki satışlardan alacaktır. Zira, Galaxy Z Flip 5’in Türkiye fiyatı 45.000 TL, Z Fold 5’in fiyatı 65.000 TL’den başlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim