Anlık Bildirim

Samsung kulaklıklarda yılın son fırsatları başladı

Amazon Türkiye'de Samsung Bluetooth kulaklıklarda yılın son fırsatları başladı. Yılın son fırsatları indirimine giren Samsung kulaklıkları burada.                 
Samsung kulaklıklarda yılın son fırsatları başladı Tam Boyutta Gör
Amazon’da 25 Aralık’a kadar devam edecek Yılın Son Fırsatları kampanyası ile birlikte Samsung Bluetooth kulaklıklar indirime girdi. TWS kulaklık satın almayı düşünenler Yılın Son Fırsatları kampanyasını kaçırmasın.

Black Friday kampanyalarını kaçıranlar, yılbaşı hediyesi olarak kulaklık almayı düşünenler veya 2024 zamları gelmeden kulaklık satın almayı düşünenler bu fırsatlara bakabilir.

Kampanya sayfası: Samsung Kulaklıklarda Yılın Son Fırsatları

Galaxy Buds2: Aktif gürültü engelleme, berrak tizler, 20 saate kadar kullanım süresi

Samsung’un uygun fiyata, yüksek ses kalitesi ve aktif gürültü engelleme teknolojisi sunan Galaxy Buds2 kulaklığı, indirimlerle birlikte avantajlı fiyatlara satın alınabiliyor.

Samsung Galaxy Buds2, konforlu kullanım için Comfort Fit tasarıma sahip. Kulakiçi kulaklıktan rahatsız olan kullanıcıların bile rahatlıkla kullanabileceği formda tasarlandı. Dengeli ses profiline sahip olan kulaklık, tizleri berrak şekilde sunuyor.

Samsung kulaklıklarda yılın son fırsatları başladı Tam Boyutta Gör
Aktif gürültü engelleme (ANC) teknolojisi bulunan Galaxy Buds2'de iki mikrofonlar birlikte arka plan gürültüsü algılanıyor ve %98’e kadar azaltılabiliyor. Otobüste, metroda, uçakta, işyerinde ve gürültü ortamlarda gürültüyü engelleyerek sadece müziği duymanıza imkan tanıyor. Ortam sesi seviyesini üç farklı seviyede ayarlama özelliği sahip. Böylece duymak istediğiniz dış sesleri duyabilirsiniz.

Kulaklık ANC açıkken 5 saate kadar ve şarj kutusu ile birlikte 20 saate kadar dinleme süresi vaat ediyor.

Amazon'dan satın almak için: Galaxy Buds2

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim