Anlık Bildirim

Samsung’dan Meksika’ya yarım milyar dolar yatırım

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, küresel anlamda üretim faaliyetlerini arttırmaya devam ediyor. Samsung, Meksika’da daha fazla ürün üretmek için 500 milyon dolar harcıyor.

Samsung, Meksika'ya yatırım yapıyor Tam Boyutta Gör

Covid-19 sırasında başlayan küresel çip krizi ve ekonomik gerginliklerden dolayı birçok firma Çin’de yapılan üretimlerini azaltmaya başladı. Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından olan Samsung da küresel anlamda üretim faaliyetlerini arttırıyor.

 Samsung, Meksika’da ev aletleri üretecek

Zaten Meksika’da ev aletleri ve televizyon üretimi yapan Samsung, Meksika’daki üretim tesislerini büyütüyor. Meksika’nın Dışişleri Bakanı Marcelo Ebrand, Samsung’un ev aletleri üretimini arttırmak için ülkeye 500 milyon dolar yatırım yapacağını belirtti. Samsung’un yatırımı Queretaro eyaletinde gerçekleşecek. Ayrıca Bakan Ebrand, Samsung CEO’su Han Jong ile görüştüğünü belirtti.

Kuzey Amerika’daki televizyon satışları için Tijuana’da ciddi üretimler yapan Samsung, aynı şekilde Kuzey Amerika’daki ev aletleri taleplerine yetişmek için Meksika’ya yatırım yapmışa benziyor. Samsung, son yıllarda birçok üretim tesislerine yatırım yaparak dikkat çekmeye devam ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim