Anlık Bildirim

Samsung ilk QD-OLED oyuncu monitörünü duyurdu

Samsung Odyssey OLED G9 sektörün ilk 32:9 orana sahip QD-OLED oyuncu monitörü olma iddiasında. Ayrıca Tizen işletim sistemi ile geniş bir içerik ağı sunuyor.    
Samsung Odyssey OLED G9 Tam Boyutta Gör
CES 2023 fuarına hızlı başlayan Samsung farklı segmentlere ilklere imza atan monitör modellerini duyurdu. İlk 8K miniLED ve ilk 5K IPS monitör modellerinin ardından ilk QD-OLED oyuncu monitörü de geldi.

Samsung Odyssey OLED G9 bir ilk olacak

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC) oyuncu monitörü 49 inçlik ekranında QD-OLED teknolojisi sunuyor. Daha fazla renk kontrastı üretebilen Quantum Dot paneller yüksek parlaklık seviyesine çıkabiliyor. Ayrıca OLED panellere göre maliyeti daha düşük. Samsung sektörün ilk 32:9 oranlı QD-OLED monitörünü geliştirdiğini belirtiyor. Geçen yıl piyasaya çıkan Alienware monitör 21:9 orana sahipti.

1800R kavis çapına sahip olan ekran 5120x1440 piksel çözünürlük barındırıyor. 240Hz tazeleme hızı yanında 1:1000000 görüntü oranı ve 0.1ms tepki süresi mevcut. Şık stand arka kısımda RGB aydınlatma sunuyor.

Yine Tizen işletim sistemi sayesinde bağımsız olarak kullanılabilen monitör Xbox Cloud ve Nvidia GeForce Now bulut oyunları bir portala da sahip. Odyssey OLED G9 monitör yıl içerisinde piyasada olacak.

Samsung Odyssey OLED G9 oyuncu monitörü tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3953 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung Odyssey OLED G9, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim