Anlık Bildirim

Samsung Quick Share paylaşım uygulaması geliyor

Son dönemde Android dünyasında dosyaların cihazlar arasında kolay paylaşımını sağlayacak önemli bir hareketlilik yaşanmaya başladı. Samsung da bu trende katılmak üzere.

Samsung Quick Share paylaşım uygulaması geliyor Tam Boyutta Gör

Yıllardır Apple ve Android cihazları arasında yerleşik anlamda dosya paylaşımı yapmak çok zor. Apple cihazları kendi arasında AirDrop özelliği ile veri paylaşımı yapabiliyor. Android cihazlarının da kendi arasında veri alışverişi yapması bilinen bir konu. Son dönemde üçüncü taraf Zapya gibi uygulamalarla Windows, Apple ve Android cihazları arasında kolayca veri transferi yapılabiliyordu.

Samsung Quick Share neler sunacak?

Bir süredir Xiaomi, Oppo ve Vivo markalarının yakın zamanda kendi çözümlerini kullanıma sunacağı gündeme geliyor. Google ise Fast Share ile daha geniş çaplı bir paylaşım uygulaması peşinde. Samsung da Quick Share uygulamasını geliştiriyor.

Quick Share adından da anlaşılacağı üzere Samsung cihazları arasında hızlı veri aktarımını hedefliyor. Uygulama sahibi kullanıcıların Samsung cihazlarında paylaşımı etkin hale getirmesi yeterli. Sonrasında yakınlardaki Quick Share sahipleri birbirini görebiliyor.

Uygulamalarda da Quick Share bir paylaşım seçeneği olarak kendisine yer buluyor. Uygulamada bir içeriği paylaşırken gelen menüde Quick Share seçerseniz yakınlardaki uyumlu Samsung cihazlarına gönderebiliyorsunuz.

Uygulamanın kurulum dosyası Galaxy S20+ prototipinden elde edilmiş ve şimdilik çalışmıyor. Kaynaklar 11 Şubat tarihindeki Unpacked etkinliğinde uygulamanın tanıtılmasını bekliyor. Muhtemelen ilk olarak Galaxy S20 serisinde aktif olacak ve sonrasında tüm Samsung cihazlarına açılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim