Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S22 serisi kullanıcılarına müjde: One UI 6 beta güncellemesi çok yakında

Topluluk forumunda açılan Samsung Galaxy S22 serisi için yeni bir özel One UI 6 beta bölümü, güncellemenin yakında Galaxy S22 serisine de geleceğini ortaya çıkardı.
One UI 6 beta güncellemesi, Galaxy S22 kullanıcılarına sunulacak Tam Boyutta Gör
Teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz günlerde Galaxy S23 serisi için One UI 6 beta sürümünün daha fazla ülkeye genişletildiğini duyurmuştu. Yakın bir zamanda ise topluluk forumunda Galaxy S22 serisi için yeni bir One UI 6 beta bölümü açıldığı ortaya çıktı.

Topluluk forumunda Galaxy S22 serisi için yeni bir One UI 6 beta bölümü açıldı

Yakın zamanlarda, Samsung'un sunucularında Galaxy S22 Android 14 beta ürün yazılımı tespit edildi. Şimdilerde ise şirket, Hindistan ve Birleşik Krallık'taki topluluk forumlarında 2022 amiral gemileri için özel bir One UI 6.0 bölümü açtı ve bu, Galaxy S22 serisi için ilk One UI 6.0 beta sürümünün yayınlanmasına çok az kaldığını gösteriyor.

One UI 6 beta güncellemesi, Galaxy S22 kullanıcılarına sunulacak Tam Boyutta Gör
Samsung, Galaxy S23 serisi için One UI 6.0 alt forumlarını ekledikten sonra, ilk beta sürümünün kullanıma sunulması yaklaşık üç hafta sürmüştü. Bu sebeple Galaxy S22 sahiplerinin bu beta güncellemesine erişmesinden önce de benzer bir süre geçmesini görmemiz mümkün.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim