Anlık Bildirim

Samsung TV'lere NFT desteği geliyor

Samsung, TV'lerden NFT'lerin incelenip satın alınabileceği bir platform duyurdu. NFT Platformu, Samsung'un 2022 yılından itibaren piyasaya süreceği TV'lerde yer alacak.

Samsung TV'lere NFT desteği geliyor Tam Boyutta Gör

CES 2022 öncesinde fuarda sergileyeceği ürünleri tanıtan Samsung, yeni TV'lerinde yer alacak bir platformu da duyurdu. Teknoloji devi, 2022 TV'lerinden itibaren gelecek TV'lerinde NFT'leri incelemeye ve satın almaya yarayacak bir NFT Platformu sunacak.

Samsung'un MicroLed, Neo QLED ve The Frame modellerinde kullanılabilecek olan platform, kullanıcıların çeşitli pazar yerlerinden çekilen satılık NFT'lere göz atmalarına ve bunları TV üzerinden satın almalarına olanak tanıyacak.

NFT'ler orijinaline yakın bir kaliteyle görüntülenebilecek

Samsung'un yeni platformu sayesinde kullanıcılar, satın almadan önce bir NFT'yi ön izleyebilecek ve bir NFT'nin geçmişi ve blok zinciri meta verileri hakkında bilgi edinebilecek.

Samsung açıklamasında: "2022'de Samsung, dünyanın ilk TV ekranı tabanlı NFT gezgini ve pazar yeri toplayıcısını tanıtıyor; bu, en sevdiğiniz sanat eserlerine göz atmanıza, satın almanıza ve tek bir yerde görüntülemenize olanak tanıyan çığır açan bir platform.” ifadelerine yer verdi.

NFT oluşturucuları da düşünen şirket, yeni Akıllı Kalibrasyon teknolojisiyle oluşturucuların önceden belirlediği değerlere göre TV ayarlarını otomatik ayarlayarak NFT'lerin mümkün olduğunca aslına sadık bir şekilde görüntülenmesini sağlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim