Anlık Bildirim

Samsung'un devasa televizyon modeli The Wall TV serisine yeni modeller eklendi

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung, CES 2020 etkinliğinde yaptığı duyuruyla birlikte, The Wall TV olarak adlandırılan dev televizyon modellerine yenilerinin eklendiğini açıkladı.

Samsung'un devasa televizyon modeli The Wall TV serisine yeni modeller eklendi Tam Boyutta Gör

Teknoloji üreticisi Samsung, CES 2020 etkinliğinde yeni teknolojilerini tanıtırken, bir yandan da mevcut ürünlerine eklenen yeni modelleri duyuruyor. Bunlardan birisi de devasa büyülüklerde olan The Wall TV serisi.

Fiyatları henüz açıklanmadı

Samsung, ultra lüks sayılabilecek The Wall TV serisine yeni modeller eklendiği açıkladı. Şirket, daha önce mevcut olan 75, 146, 219 ve 292 inçlik seçeneklere ek olarak 88, 93, 110 ve 150 inçlik modellerin de satışa sunulacağını duyururken, dev ekran seven tüketicilerin artık daha fazla seçeneği olacağına dikkat çekiyor. MicroLED teknolojisine sahip The Wall TV serisi televizyon modelleri, piksel yanığı gibi sorunlar olmadan gerçek siyah ve piksel başına aydınlatma gibi OLED teknolojisi ile benzer yeteneklere sahip.

Samsung'un devasa televizyon modeli The Wall TV serisine yeni modeller eklendi Tam Boyutta Gör

Arka aydınlatma ve modüler tasarımlarıyla son derece şık bir görünüme sahip olan The Wall TV modellerinin fiyatları konusunda bir açıklama yapılmış değil. Ancak son model bir araba fiyatında olacakları kesin diyebiliriz. Samsung'un önümüzdeki günlerde cihazların el yakacak olan fiyat etiketleri konusunda da tüketicileri aydınlatması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim