Anlık Bildirim

Samsung'un ekran altı kameraya sahip telefonu, 2020'nin ilk yarısında gelebilir

Akıllı telefon üreticileri gerçek anlamda tam ekranlı bir telefon üretmek için çabalıyorlar. Bunlardan birisi de Samsung ve şirketin ekran altı kameraya sahip olan ilk modeli yaklaşıyor.

Samsung'un ekran altı kameraya sahip telefonu, 2020'nin ilk yarısında gelebilir Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon üreticilerinin odaklandığı ve üzerinde uzun süredir çalıştıkları bir konu da, ekran altı kamera teknolojisi. Çentiği, deliği veya kalın çerçeveleri olmayan ve gerçek anlamda tam ekranlı bir telefon modeli olarak tanımlayabileceğimiz cihazı ilk olarak Samsung üretecek gibi görünüyor.

Galaxy S11'de kullanılabilir

Güney Koreli haber kaynaklarından Elec, Samsung'un ekran altı kamera (UDC) teknolojisine sahip ilk akıllı telefonunu, 2020 yılının ilk yarısında piyasaya süreceğini bildirdi. Samsung'un ARGE ekibinin şu anda, ön kameranın olduğu bölümdeki piksellerin boyutunu ve sayısını azaltmaya, ayrıca saydamlığını ve geçirgenliğini arttırmaya odaklandığı ifade ediliyor. OLED teknolojisinde ekranın saydam olmaması ve sarı renk tonunda olması işleri zorlaştırıyor denilebilir.

Samsung'un ekran altı kameraya sahip telefonu, 2020'nin ilk yarısında gelebilir Tam Boyutta Gör

Ekran altı kameraya sahip ilk akıllı telefonlar, mevcut amiral gemisi cihazlar gibi yüksek kaliteli selfie çekimleri sunamayacaklar. Ancak ekrana gömülü parmak izi tarayıcılar gibi zaman geçtikçe bu teknolojinin gelişeceğini de şahit olacağız. Düşük bir ihtimal olsa da, Samsung bu teknolojiyi ilk olarak Galaxy S11 modellerinde kullanabilir ve daha sonra Galaxy Fold 2'ye uygulaya bilir. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili olarak daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim