Anlık Bildirim

Samsung yeni nesil televizyonlarını tanıttı: 8K/4K çözünürlük ve 144Hz desteği ile geliyor

Teknoloji devi Samsung, CES 2022 fuarında yeni nesil Neo QLED televizyonlarını tanıttı: Yeni modeller 144hz yenileme hızı ve oyunculuk için ekstra özellikler sunacak.

Samsung yeni nesil televizyonlarını tanıttı: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Her yeni yılın başlarında düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'na (CES 2022) katılan Samsung, yeni televizyon teknolojilerini ve yeni nesil NEO QLED modellerini tanıttı.  

Çözünürlük ve yenileme hızları artıyor

Televizyon sektöründe iddialı modeller ile karşımıza çıkan şirket, 2022 NEO QLED televizyonları ile bir önceki nesilde karşımıza çıkan 120Hz desteğini 144Hz'e yükseltecek. Bununla birlikte 4K ve 8K çözünürlükte akıcı görüntüler sunacak yeni televizyon serisi, ayrıca 12'den 14 bit'e arttırılan parlaklık seviyesi ile yüksek parlaklık doğruluğu sunacak.

Samsung yeni nesil televizyonlarını tanıttı: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Televizyonların yazılım tarafında da geliştirmeler sunan Samsung, yeni Şekil Uyarlamalı Işık Kontrolü özelliği ile Mini LED kalitesini yükseltirken yapay zeka ile güçlendirilen Nesne Derinliği Arttırıcı özelliğiyle de arka plandaki nesnelerin ayırt edilmesini kolaylaştıracak.

Samsung yeni nesil televizyonlarını tanıttı: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Tüm 2022 model televizyonlar için özelleştirilebilir yeni bir ana ekran tasarımına geçiş yapan Samsung, yeni Smart Hub ekranı ile akış içeriğinin toplanmasını daha kolay hale getirecek. Bununla birlikte yeni ana ekranın sahip olduğu Oyun Merkezi ile kullanıcılar NVIDIA GeForce Now, Google Stadia gibi oyun hizmetlerini kullanabilecek ve NFT Platformu ile dijital sanat eserleri alıp sergileyebilecekler.

Televizyon boştayken yeni ana ekranın çeşitli ortam görüntülerini göstereceğini söyleyen Samsung, MicroLED televizyon serilerinde de geliştirmeler sunuyor. Çerçevesiz bir ekran tasarımına geçiş yapacak yeni seri, yüzde 10 oranında renk aralığını yükseltecek ve 32 ila 85 inç boyutlarında farklı çerçeveler ile satın alınabilecek. Neo Quantum İşlemci, görüntü teknolojisindeki gelişmeler ve sunduğu ses özellikleri ile farklı bir kullanıcı deneyimi yaşatacak 2022 Neo QLED televizyonların fiyatı şu an için bilinmiyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim