Anlık Bildirim

Secret Invasion dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

Sinematik Evrenini Disney+ dizileri ile genişleten Marvel, özel bir yapıma hazırlanıyor. Nick Fury ve Skrull ırkını merkeze alacak yapımdan yeni bir fragman yayınlandı.
Secret Invasion dizisinden yeni bir promo videosu geldi Tam Boyutta Gör
Sinematik Evrenini Disney+ platformunda yayınladığı Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye ve She-Hulk gibi dizilerle genişleten Marvel, listeye önemli bir yapım ekleme hazırlanıyor. Nick Fury’i merkeze alacak casus gerilim yapımı Secret Invasion, yeni fragmanı ile oldukça dikkat çekiyor.

Secret Invasion 21 Haziran’da yayında

2007 yılında yayınlanan Secret Invasion çizgi romanından uyarlanan dizi, Nick Fury’i merkeze alacak. Fury, Skrull ırkından olan uzaylıların dünyayı işgal etmesini araştıracak ve bu tehdide son vermeye çalışacak. Bu savaşın kişisel olduğunu ve Avengers takımından yardım almayacağını belirten Fury, Maria Hill ve Skrull ırkından Talos’ın yardımını kabul etmek zorunda kalacak.

Marvel Sinematik Evreninde geçen ilk casus-gerilim dizisi olacak Secret Invasion, 90’lar sonrası dünyanın nasıl işgal edildiğini gösterecek. Nick Fury’nin ve Marvel dünyasının güven duyguları ile oynayacak Secret Invasion 21 Haziran’da Disney+ platformunda yayınlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim