Anlık Bildirim

Sega Mega Drive Mini 2 geliyor

Sega Mega Drive Mini 2 adlı retro oyun konsolu 50 civarında Sega CD oyunu barındıracakken özel bir aparat ile Sega CD aksesuarını yanına eklemek mümkün oluyor.  

Sega Mega Drive Mini 2

Sega’nın 2019 yılında ABD için Genesis Mini, Japonya ve Avrupa pazarı için Mega Drive Mini adıyla tanıttığı retro oyun konsolu uzun bir aradan sonra devam modeline kavuştu. Sega Mega Drive Mini 2 geliyor.

Sega Mega Drive Mini 2 özellikleri ve fiyatı

Sega Mega Drive Mini 2 retro konsolu Sonic the Hedgehog CD, Virtua Racing ve Shining Force CD gibi toplamda 50 Sega klasiği ile geliyor. Hatta Master System tarafında yayınlanmış Fantasy Zone oyunu da buna dahil ediliyor. Ayrıca farklı sürpriz oyunlar da olacak.

Tüm oyunlar yeni konsol için elde geçilirken istenen noktada kayıt imkânı da sunuluyor. USB girişler farklı kontrolcüler kullanmanıza olanak tanıyor. Sega Mega Drive Mini 2 eski anıları canlandıracak bir Sega CD aksesuarı da sunuyor. Orijinal Mega Drive Mini konsolunun da bu aksesuar standına oturtulabileceği ifade ediliyor. Sega Mega Drive Mini 2 retro konsolu 76$ olarak satılacakken Sega CD aksesuarı ise 37$ fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7897 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Sega Mega Drive Mini 2, sega ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim