Anlık Bildirim

Shazam'a süre güncellemesi geldi: Şarkı tanıma özelliği geliştirildi

Çalan şarkının ismini saniyeler içinde bulan Shazam uygulamasının şarkı dinleme teknolojisi geliştirildi. Uygulaman artık çalan müziği eskisinden daha uzun süre dinleyerek daha isabetli sonuç verecek.

Shazam'ın şarkı tanıma özelliği geliştirildi Tam Boyutta Gör

Apple, 2018 yılında bünyesine dahil ettiği popüler müzik tanıma hizmeti Shazam'ın yeteneklerini genişletmeye devam ediyor. Uygulamanın yeni versiyonunda şarkı dinleme teknolojisi daha iyi hale getirildi. Bu sayede artık daha isabetli sonuçlara imza atacak.

Shazam'ın müzik tanıma özelliği hangi şarkının çaldığını saniyeler içinde algılasa da her zaman beklenen sonucu vermeyebiliyordu. Uygulamanın en son sürümü artık çalan müziği eskisinden "daha uzun" bir süre dinleyecek. Böylelikle şarkı tanıma özelliği daha doğru çalışacak.

Shazam'ın şarkı tanıma özelliği geliştirildi Tam Boyutta Gör

iOS platformu için geçerli

Shazam kullanıcıları uygulamalarını App Store'da mevcut olan 15.0 sürümüne güncelleyerek bu işlevden yararlanabilirler. Yeni özellik şu an için sadece iOS cihazlara sunuldu. Android sürümünde şarkı dinleme teknolojisi ile ilgili yapılmış herhangi bir değişiklik bulunmuyor.

Shazam: Music Discovery Shazam: Music Discovery Shazam: Music Discovery Shazam: Music Discovery Music Ücretsiz 53,3 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim