Anlık Bildirim

Büyük bütçeli samuray dizisi Shogun'dan yeni fragman yayınlandı

Bu yıl ekrana gelecek en dikkat çekici dizilerden biri olan Shogun'dan yeni bir fragman yayınlandı. Heyecanla beklenen bu büyük bütçeli samuray dizisi, 27 Şubat'ta izleyici ile buluşacak.

Shogun dizisinden yeni fragman yayınlandı Tam Boyutta Gör

Bu yıl izleyici ile buluşacak en dikkat çekici dizilerden biri de James Clavell'ın aynı adlı romanından uyarlanan Shogun olacak. Daha önce Sons of Anarchy, Fargo, The Bear gibi işlere imza atan Amerikan kablolu kanalı FX tarafından hayata geçirilen dizi, 27 Şubat'ta başlayacak. Büyük bütçeli bir samuray dizisi olan Shogun için heyecanlı bekleyiş sürerken, diziden yeni bir fragman daha yayınlandı.

James Clavell'ın övgü toplayan 1975 tarihli romanı, daha önce 1980 yılında bir mini diziye uyarlanmış ve büyük beğeni kazanan bu uyarlama, 80'lerin en dikkat çekici işlerinden biri olarak akıllarda yer etmişti. FX tarafından hazırlanan bu yeni uyarlama, 1980 yapımı mini diziyi değil Clavell'ın orijinal romanını kaynak alıyor.

Shogun, İzleyicileri 1600'lerin Japonya'sına Götürecek

İzleyicileri 1600'lerin Feodal Japonya'sına götürecek olan Shogun, gemisi Japonya kıyılarında karaya oturan İngiliz bir denizcinin, yabancısı olduğu bu topraklardaki iktidar mücadelesinin içine çekilmesini anlatacak. Bu denizcinin kendisine sağladığı bilgilerin düşmanlarına karşı verdiği mücadelede dengeleri değiştirebileceğini fark eden Lord Yoshii Toranaga, kültürlerine yabancı olan bu Avrupalıyı hanesine kabul ederek, sadakatlerin her an sınandığı riskli bir güç mücadelesine girecek.

Lord Toranaga'yı etkileyici performanslarıyla tanıdığımız Hiroyuki Sanada'nın (John Wick, Mortal Kombat) canlandırdığı dizide, hikâyenin merkezinde yer alan İngiliz denizciye Cosmo Jarvis hayat veriyor. Oyuncu kadrosunda onlara Anna Sawai, Tadanobu Asano, Hiroto Kanai, Takehiro Hira ve Moeka Hoshi eşlik ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim