Anlık Bildirim

Silvergate, 230 çalışanını işten çıkarmaya karar verdi

Silvergate Capital, 230 personelini işten çıkaracağını duyurdu. Bu kararla birlikte personel maliyetini azaltılması amaçlanıyor.                                  
Silvergate, 230 çalışanını işten çıkarmaya karar verdi Tam Boyutta Gör
Silvergate Capital, çöken Silvergate Bank’ın ana şirketinin New York Menkul Kıymetler Borsası’ndan çıkarılacağını ve 230 personelin 12 Mayıs’tan itibaren ayrılacağını söyledi. Yaklaşık 80 memur ve çalışan, Silvergate Bank‘ın tasfiye sürecini sürdürmek için çalışmaya devam edecek. 

Dünya genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar, şirketleri küçülmeye itmeye devam ediyor. Kısa süre önce sosyal medya devi Twitter, çalışanlarının yarısı ile yollarını ayırmıştı. Son olarak işten çıkarma furyasına Silvergate Capital de katıldı.

ABD’nin en büyük kripto odaklı bankası haline gelen ve sonrasında finansal kriz yaşayan Silvergate’in 230 personelini işten çıkarmasıyla birlikte; işe yerleştirme programlarının yanı sıra kıdem tazminatı ve ikramiye ödemeleri ile ilgili harcamalarla birlikte personel maliyeti yaklaşık 13,6 milyon dolara düşecek. 

Şirket, düzenleyici ve bekleyen soruşturmalarla ilgili sürekli gelişmeler nedeniyle bankanın tasfiye sürecinden kaynaklanan yükümlülüklere atıfta bulundu. Ayrıca belirtmek gerekirse Silvergate, değeri korumak için maliyetleri ve harcamaları en aza indirmenin paydaşların en yüksek yararına olduğuna karar verdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim