Anlık Bildirim

Şimdiye kadarki en uzun Star Wars filmi, Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi olacak

Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi'nin en uzun Star Wars filmi olacağı ortaya çıktı. 42 yıllık bir seriye son noktayı koyacak filmin süresi, 2 saat 35 dakika uzunluğunda olacak.

Şimdiye kadarki en uzun Star Wars filmi, Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi olacak Tam Boyutta Gör

20 Aralık 2019’da gösterime girecek ve 42 yıllık bir seriye son noktayı koyacak film olan Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi ili ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Son paylaşılan bilgiler ise filmin süresi ile ilgili oldu. Serinin hayranlarını sevindirecek habere göre filmin süresi 2 saat 35 dakika uzunluğunda olacak. Hem Skywalkwer efsanesini hem de son üçlemeyi tamamlayacak olan Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi, bu haliyle en uzun Star Wars filmi olma unvanının da sahibi olacak.

Hayranların merakla beklediği film, biletlerin ön satışa çıktığı günkü başarısıyla da adından söz ettiriyor. Hatırlanacağı üzere söz konusu satış sitelerinden elde edilen verilere göre film, bilet ön satışlarında Avengers:Endgame’i bile geçmişti.

Şimdiye kadarki en uzun Star Wars filmi, Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi olacak Tam Boyutta Gör

Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi, biletlerin ön satışa çıktığı gün Star Wars serisi içindeki diğer tüm filmlerden de fazla bilet satarak yine önemli bir başarı elde etti.

En kısa film, Star Wars: Yeni Bir Umut

Serinin en kısa filmi ise 2 saat 1 dakikalık süresiyle Star Wars: Yeni Bir Umut olarak görünüyor. Koca bir evreni 2 saate sığdırmayı başaran film 1977 yılında çekilmişti. 2017 yılında izlediğimiz ve 2 saat 32 dakikalık Son Jedi ise süresinin uzunluğu sebebiyle bazı eleştirimlerden olumsuz yorumlar almıştı.

Filmin yönetmi J.J.Abrams ise Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi için kendinden emin. Başarılı yönetmen bu konuda yapmış olduğu açıklamalarda, “Üçlemenin son filmi olduğunun farkındayız. Bu yüzden film herkesi tatmin etmeli. Serinin hak ettiği sonu hayranlara göstermeliyiz. Bunun sorumluluğuyla hareket ediyoruz.” ifadelerini kullanmış.

Sizler bu konuda neler düşünüyoruz? Lütfen, fikirlerinizi yorumlar kısmında paylaşmayı ihmal etmeyin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3910 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Star Wars, star wars: bölüm 9 ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim