Anlık Bildirim

Singapur kripto şirketlerinin hizmetlerini kısıtlıyor

Kripto para sektörüne yönelik kısıtlamalar uygulayan ülkeler arasına Singapur da katıldı. Singapur'daki kısıtlamanın detayları haberimizde.                      

Singapur, kripto şirketlerine yeni kurallar getiriyor Tam Boyutta Gör

Singapur Para Otoritesi (MAS), kripto şirketlerinin hizmetlerini halka tanıtmasını kısıtlayan bir takım yönergeler yayınladı. MAS, kripto para birimi sektöründeki şirketlere, hizmetlerini halka tanıtmaktan kaçınmaları gerektiğini söyledi. Söz konusu olan bu uygulamaya, bankalardan ödeme hizmet sağlayıcılarına kadar birçok şirket dahil edilecek.

Singapur Para Otoritesi (MAS) 17 Ocak tarihinde web sitesi üzerinden, kripto ile ilgili hizmet sağlayıcıların hizmetlerini ülkede tanıtmamaları gerektiğini açıkladı. Singapur Para Otoritesi, yaptığı açıklamada, kripto şirketlerinin faaliyetlerini sadece kendi web sitelerinde ve mobil uygulamalarında pazarlaması gerektiğini söyledi.

Singapur Para Otoritesi konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

“MAS, bazı DPT hizmet sağlayıcılarının çevrimiçi ve fiziksel reklamlar veya halka açık alanlarda fiziksel otomatik vezne makinelerinin sağlanması yoluyla hizmetlerini aktif olarak tanıttığını gözlemledi. Bu, riskleri tam olarak kavramayan kişiler arasındaki spekülasyonları körükleyebilir”
Bunun yanında Singapur Para Otoritesi (MAS), kripto para ticaretinin yüksek risk içerdiğini ve genel halk için uygun olmadığını ekledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim