Anlık Bildirim

Elektrikli bisiklet dönüşüm kitinde devrim

Skarper elektrikli bisiklet dönüşüm kiti fazla zahmete girmeden ve bisikletinizi zorlamadan kolay bir şekilde tak-çıkar yapabileceğiniz yenilikçi bir çözüm ile geliyor. 

Skarper

Son yıllarda elektrikli bisiklet kullanımı yaygınlaşmaya başladı ancak elinde standart bir bisikleti olanlar için yeni bir elektrikli almak çok uygun olmayabiliyor. Bunun için farklı kitler mevcut ancak biraz zahmetli. Skarper girişimi bu alanda bir devrim yapmak istiyor.

Skarper’dan yenilikçi dönüşüm kiti

Olimpiyat şampiyonu Sir Chris Hoy ve Alastair Darwood tarafından kurulan Skarper girişimi yenilikçi bir dönüşüm kiti geliştirdi. Halen test sürecinde olan bu kit arka fren diski ile birlikte kullanılıyor ve itici güç oluşturuyor.

Krank üzerine entegre edilen bir sensör güç seviyesini düzenleyebiliyor. Kitin ağırlığı 3Kg ve kolayca taşınabiliyor. Tek şarj ile 60Km gidebilen cihaz 2.5 saatte tamamen şarj olabiliyor. Pazara göre 23KM/h-32KM/h hız sağlayabiliyor. Fren de bu cihaz üzerinden yapılıyor.

Disk freni olan herhangi bir bisiklet ile uyumlu Skarper dönüşüm kiti için 2023 yılı ortaları işaret ediliyor. Fiyatı ise 1200$ civarında olacak. Skarper ayrıca fabrika çıkışı bir elektrikli bisiklet için üreticilerle de görüşme halinde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
64602 kez okundu.
30 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elektrikli bisiklet, Teknoloji Haberleri ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim