Anlık Bildirim

Snapchat’e HBO Max dizilerinin ilk bölümleri geliyor

Snapchat’in Minis teknolojisi, geliştiricilerin uygulamalarının mini versiyonlarını Snapchat içinde kullanımına olanak tanıyor. HBO Max’ın yeni Mini’si ile dizilere Snpchat üzerinden başlanabilecek.

Snapchat’e HBO Max dizilerinin ilk bölümleri geliyor

Snapchat, geçtiğimiz yıl Minis teknolojisini tanıtımıştı. Minis ile uygulama geliştiricileri, uygulamalarının kırpılmış versiyonlarını Snapchat üzerinden kullanıcılara sunabiliyor. Yıl boyu büyük bir popülerite kazanamayan Minis, HBO Max tarafından kullanılmaya başlanıyor.

Dizileri izlemek için HBO Max üyeliğiniz bulunmasına gerek yok ancak 18 yaşından büyük olmanız gerekiyor. Game of Thrones, Lovecraft Country ve Gossip Girl’in de listede olduğu platformda, dizilerin yalnızca ilk bölümlerini izleyebileceksiniz. Snapchat ayrıca, dizileri izlerken 63 kişiye kadar sohbet etmenize izin veriyor.

Snapchat’in HBO Max minisini ülkemize görmemiz oldukça zor ancak HBO Max’ın bu yönde adım atması, diğer video akış platformlarını da bu yöne itebilir. Snapchat’ın HBO Max minisi üyelik gerektirmediğinden, VPN ve sahte lokasyon uygulamaları kullanarak belki ülkemizde de kullanılabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim