Anlık Bildirim

ŞOK marketler bu hafta çok uygun televizyon fırsatları sunuyor

15 Ocak ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Philips ve LG akıllı televizyonlar, akıllı telefonlar, tabletler ve otonom gimbal cihazı fiyat açısından değerlendirilebilir. 

15 Ocak ŞOK aktüel Tam Boyutta Gör

Geçen hafta teknolojik ürünler açısından dolu dolu olan ŞOK marketler bu hafta da oldukça uygun fiyata farklı ürünler ile karşımızda. Özellikle televizyon modelleri, tabletler ve gimbal cihazı fiyat açısından değerlendirilebilir. 

15 Ocak ŞOK aktüel teknoloji ürünleri

15 Ocak ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında 5 farklı akıllı televizyon modeli bulunuyor. Bunlardan LG markasına ait olanlar fiyat açısından biraz daha avantajlı gibi görünüyor. Philips televizyonlar piyasadan biraz yüksek. 

50 inçlik LG NANO Ultra HD webOS televizyon modeli 8549TL fiyat etiketine sahip. Sihirli kumanda, HDR, NanoCell teknolojisi gibi özellikleri mevcut. 43 inçlik Full HD akıllı televizyon modeli ise 5599TL olarak satılıyor. 

Philips markasına ait 43 inçlik 4K akıllı televizyon 6449TL, 43 inçlik 4K Android LED TV 7399TL ve 50 inçlik 4K Android LED TV modeli ise 9099TL olarak nispeten daha pahalı fiyat etiketleri ile geliyor. 

Diğer taraftan Alcatel Smart TAB 7 2GB/32GB konfigürasyonuna sahip tablet 779TL ve Lenovo M10 TB 2GB/32GB belleğe sahip tablet ise 1249TL ile piyasa ile hemen hemen aynı. NPO PHPro-P yapay zekâ destekli gimbal ise 399TL gibi uygun bir fiyat etiket ile satılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15155 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
şok, Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim