Anlık Bildirim

Sony, Android 13 desteği alacak yeni telefonları açıkladı

Mobil pazarda bir türlü umduğu başarıyı bulamayan Sony, Xperia 1 III, Xperia 5 III ve Xperia Pro-I akıllı telefonları için Android 13 güncellemesini duyurdu. İşte detaylar
Sony, Android 13 desteği alacak yeni telefonları açıkladı Tam Boyutta Gör
Şu anda birçok akıllı telefon üreticisi, Google'ın en yeni Android 13 sürümünü kendi cihazlarına entegre etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu isimler arasından Xperia telefonlar ile pazarda varlık gösteren Sony, Xperia 1 III, Xperia 5 III ve Xperia Pro-I için kararlı Android 13 güncellemesini dağıtmaya başladı.

Bilindiği üzere Xperia 1 III ve Xperia 5 III, geçtiğimiz Nisan ayında Android 11 ile duyuruldu ve bu yılın başlarında Android 12 güncellemesi aldı. Geçtiğimiz Ekim ayında tanıtılan Xperia Pro-I ise Android 11 ile birlikte gelmişti. Bu modeller için sırasıyla 61.2.A.0.382, 61.2.A.0.381 ve 61.2.F.0.147 yapı numarasıyla gelen yeni güncelleme, Xperia 5 IV için Aralık 2022, diğer modeller için Kasım 2022 güvenlik düzeltme ekini beraberinde getiriyor.

Xperia cihazlar için Google’ın yeni Android 13 sürümü devasa yenilikler sunmuyor ancak işlevsellik özellikleri ile öne çıkıyor diyebiliriz. Yeni sürüm ile kullanıcılar, duvar kağıdı temalı uygulama simgeleri, yenilenmiş fotoğraf seçici, uzamsal ses desteği ve yeni gizlilik özelliklerinin yanı sıra, her uygulama için ayrı dil ayarı ve yeni arayüz geliştirmelerine kavuşacak.

Sony, hangi ülkelerin Android 13 güncellemesini aldığını açıklamadı. Bildirilenlere göre ilk etapta Güney Asya ülkelerinde erişime açılan yeni güncellemenin, iki hafta içerisinde tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim