Anlık Bildirim

Sony ses teknolojileri markası Audeze’yi satın alıyor

Profesyonel kullanıcılar ve oyuncular için premium tarzda kulaklıklar geliştiren Audeze firması Sony tarafından satın alınıyor. Audeze teknolojileri yeni PlayStation ürünlerinde kullanılacak.
Sony Tam Boyutta Gör
Konsol dünyasında 40 milyonun üzerinde PlayStation 5 satan Sony, oyunculara daha fazla değer sunabilmek adına yatırımlarına devam ediyor. Firma son olarak Audeze ses teknolojileri firmasını satın alıyor.

Sony ve Audeze birleşiyor

Oyunlarda elbette ses de çok önemli bir oyuncu ses ekipmanları önemli bir pazar payına sahip. Audeze de profesyonel kullanıcılar ve oyuncular için premium tarzda kulaklıklar geliştiriyor. Düzlemsel mıknatıslar kullanan firma bu sayede etkileyici bir ses kalitesine ulaşıyor. Sony de bu farkı görmüş olacak ki markayı satın aldığını duyurdu.

Sony’nin yıl içerisinde piyasaya çıkacak olan Pulse Explore ve Pulse Elite kulaklıkları bu özelleştirilmiş düzlemsel mıknatıs teknolojisini kullanıyor. Ayrıca kayıpsız ses sunan PlayStation Link teknolojisi de PlayStation 5 ve PlayStation Portal ile uyumlu olarak bu kulaklıklarda yerini alacak. PC ve Mac kullanıcıları ise USB adaptör ile bu teknolojiden faydalanabilecek. Audeze firması hem PlayStation için hem de diğer cihazlar için yakın gelecekte yeni ürünler piyasaya sürmeye devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim