Anlık Bildirim

Sony, Discord'u yıl sonuna kadar PlayStation'a entegre edecek

Güvenilir kaynaklardan gelen son bilgilere göre Japon elektronik devi Sony, önümüzdeki aylarda PlayStation oyun konsollarına Discord desteğini getirecek.        

Sony, Discord'u yıl sonuna kadar PlayStation'a entegre edecek Tam Boyutta Gör

Sızıntı kaynaklarından Tom Henderson, Sony'nin Discord'u "önümüzdeki aylarda" PlayStation konsoluna entegre edeceğini bildirdi. Ayrıca Sony DualSense Edge'in ayrıntılarını ilk bildiren de Henderson olmuştu.

Oyun oynarken iletişimi kolay hale getirecek

Sony, Discord'u bu yaz konsollarında test etmeye başladı bile. Gelen bilgilere bakılırsa geliştirme aşaması "çok iyi ilerleyen" tam teşekküllü bir uygulama olacak. Discord'un PlayStation'da firmware 7.00 ile piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Bu arada 6.00 güncellemesinin Eylül ortasında yayınlanacağı bildirildi.

Sony, Discord'u yıl sonuna kadar PlayStation'a entegre edecek Tam Boyutta Gör

Discord'un PlayStation 5'e entegrasyonu, 350 milyondan fazla kayıtlı kullanıcının uygulamayı PC ve mobil cihazlarda kullanmayı tercih etmesiyle birlikte, şüphesiz ki konsolda iletişimi çok daha kolay hale getirecek. Zira Discord, VoIP ve anlık mesajlaşma özellikleri sayesinde dünya çapındaki oyun toplulukları ve bireyler için temel bir uygulama haline gelmiş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim