Anlık Bildirim

Sony duyurdu: Playstation 5 tedarik sıkıntıları sona erdi!

Sony, CES 2023 açılış konuşmasında PlayStation 5 stok durumuyla ilgili sevindiren bir haber paylaştı. 2020 yılından bu yana devam eden tedarik sıkıntıları artık sona eriyor.
Sony duyurdu: Playstation 5 tedarik sıkıntıları sona erdi! Tam Boyutta Gör
Sony tarafından 2020 yılında tanıtılan Playstation 5, kullanıcılar tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Ancak dünya genelinde artışa geçen çip kıtlığı ve tedarik zinciri sorunları, yeni konsola büyük bir darbe vurdu. Bugün CES 2023 açılış konuşmasında Sony, Playstation 5’in tedarik sorunları hakkında sevindiren bir gelişme paylaştı.

Sony, Playstation 5 tedarik sorunlarının çözüldüğünü söyledi

Günümüzde Playstation 5’e erişmek daha kolay olsa da, yeni konsol küresel perakendecilerde hala stokta bulunmuyor. Ancak Sony'ye göre PlayStation 5 sıkıntıları nihayet sona erdi. Yakın tarihli CES açılış konuşmasında Sony Interactive Entertainment CEO'su ve başkanı Jim Ryan, ''PS5 isteyen herkes, bu noktadan itibaren artık daha kısa sürede PS5 buluyor olmalı'' sözlerini dile getirdi.

Ayrıca açıklamalarının devamında Sony, Playstation 5 satışlarının yaklaşık 30 milyonu geride bıraktığını duyurdu. Bu, şirketin Kasım 2022'den bu yana yaklaşık 5 milyon konsol satabildiğini gösteriyor. Ayrıca kıdemli yönetici, son iki yılda yaşanan talep artışına vurgu yaparak gösterdikleri sabır için PlayStation kullanıcılarına övgüde bulundu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5920 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, CES 2023 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim