Anlık Bildirim

Sony, God of War: Ragnarok temalı telefon kılıflarını duyurdu

Sony ve Casetify, God of War: Ragnarok temalı akıllı telefon kılıfları hazırladı. Asyalı illüstratörler ve çizgi roman sanatçılarının imzasını taşıyan kılıflar oyunla aynı gün satışa çıkacak.
Sony, God of War: Ragnarok temalı telefon kılıflarını duyurdu Tam Boyutta Gör
Sony, önde gelen aksesuar üreticisi Casetify iş birliğiyle üretilen God of War: Ragnarok temalı akıllı telefon kılıflarını duyurdu. Merakla beklenen aksiyon-macera oyunundan esintiler taşıyan kıfılar iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max ve Samsung Galaxy S22 Ultra modelleri için sunuluyor.
Sony, God of War: Ragnarok temalı telefon kılıflarını duyurdu Tam Boyutta Gör
Şirket kılıfların Asyalı illüstratörler, çizgi roman ve grafiti sanatçıların tasarımlarını içerdiğini söylüyor. Sınırlı sayıda üretilen özel aksesuarlar God of War: Ragnarök'ün çıkış tarihi olan 9 Kasım itibarıyla satışa sunulacaklar. Koleksiyon birbirinden çarpıcı eserler içeriyor.

Sony, God of War: Ragnarok temalı telefon kılıflarını duyurdu Tam Boyutta Gör

Geri sayım başladı

God of War: Ragnarok, 9 Kasım'da PS4 ve PS5'te piyasaya sürülecek. Oyun, İskandinav mitolojisinde dünyanın sonu anlamına gelen Ragnarok'u durdurmak zorunda kalacak Kratos ve Atreus'un maceralarını anlatacak. Hikayede orijinal God of War 2018'den karakterler yer alacak. Eleştirmenler projenin orijinal oyundan çok daha iyi olduğu söylüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim